Inductie Koekenpan
Vraag Hiernaast Mijn Speciale Inductiepannen Rapport Aan Vol Met Tips En Aankoop- En
Gebruiks Adviezen.
Het grote voordeel van inductiekoken is de snelle- en efficiƫnte
opwarming. Daarnaast is de totale controle over de temperatuur in de pan iets waarmee inductie zich
onderscheidt van gas en keramisch koken. Met name het bakken van een biefstukje is op inductie een aparte
beleving. Daarbij is het wel belangrijk om een echte inductie koekenpan te gebruiken. Een echte inductie
koekenpan warmt namelijk snel en egaal op en geeft een uiterst efficiƫnte warmteoverdracht aan het voedsel.
Een echte inductie koekenpan wordt zeer heet, zodat het vlees direct en goed dichtgeschroeid wordt en vanaf
daar kunt u het bakproces zeer goed reguleren.
Wat is de beste inductie koekenpan?
Vele zogenaamde inductie koekenpannen die te koop zijn, worden aangeduid als "geschikt voor inductie of geschikt voor alle warmtebronnen". Dit noemen wij
echter geen echte inductie pannen. De echte inductie koekenpan is speciaal voor inductie ontwikkeld en getest.
Dit betekent onder andere dat deze koekenpan een echte metalen - en het liefst een metalen sandwichbodem -
heeft. Alleen deze bodem heeft de juiste magnetische eigenschappen die optimaal zijn voor inductie. Wij
adviseren daarom om ook een echte inductiepan koekenpan te kopen voor het beste inductie bakresultaat.
Klik hier om naar een overzicht van geselecteerde echte inductie koekenpannen te gaan.
Heeft u vragen over de aanschaf van inductie koekenpannen, stel deze dan hier en ik zal deze persoonlijk
beantwoorden. Klik Hier Om Uw Vraag Te Stellen.
Naast uw vragen over inductie koekenpannen kunt u hier ook uw vragen stellen over alle inductiepannen en
over inductiekookplaten.
|