TEST TOONT AAN DAT WOKKEN OP INDUCTIE NU MOGELIJK IS DOOR EEN REVOLUTIONAIRE INDUCTIE WOKPAN DIE SPECIAAL VOOR INDUCTIE KOKEN IS ONTWIKKELD.

inductie wokpanIn samenwerking met de groot-keuken professionals van Bartsher is er nu een inductie wokpan die echt werkt. Het is nu mogelijk om echt goed op inductie te wokken. Gebruik het vermogen van inductie optimaal met een echte inductie wokpan.

 

Ons werd vaak de vraag gesteld wat voor inductie wokpan je nu moet aanschaffen. Na een zoektocht van maanden, en vele testen hebben wij een super inductie wokpan gevonden. Deze inductie wokpan is inmiddels door meer dan 1000 mensen gebruikt en uitgebreid getest en de meningen zijn lovend. 

Nienke Alkemade: (Zoetermeer):
“Ik was echt de allereerste die deze inductie wokpan mocht uittesten, en sinds ik mijn nieuwe inductie wokpan heb wok ik bijna iedere dag. Deze inductie wokpan wordt echt sizzling hot, alsof ik bij een wok restaurant heb gezien. Voor die tijd deed ik het met een gietijzeren inductie wokpan, en die werd gewoon niet heet genoeg, en een inductie wokpan moet echt gloeiend zijn! Nu ben ik blij met mijn inductie wokpan en ik kan een ieder deze super inductie wokpan aanbevelen” 
 

Eindelijk een echte inductie wokpan voor inductie, revolutionair! en het werkt! SIZZLING hot ! 

Het nadeel bij wokken op inductie is dat alleen de bodem verwarmd wordt, terwijl bij gebruik op gas de wokpan zowel via de bodem als via de zijkante heet wordt.
Deze nieuwe inductie wokpan heeft een dikke bodem, die sterk magnetisch is. Daarnaast heeft deze inductie wokpan een supersnel geleidende zijkant waardoor de hitte via de bodem razendsnel naar een deel van de bovenzijde van de inductie wokpan geleid wordt. Het wokken met deze inductie wokpan is zeer plezierig.

De anti aanbaklaag van de inductie wokpan is een dubbele laag, waardoor de anti aanbaklaag van de inductie wokpan zeer sterk is. Bij de inductie wokpan hoeven de kookplaat niet voluit, om de antiaanbaklaag van de inductie wokpan niet te verbranden houdt u de inductiekookplaat liefst 2 standen lager. Dus de inductie wokpan op stans 9 of stand 10 als u 12 standen heeft, en de inductie wokpan op stand 7 als u 9 heeft.

inductie wokpanInductie wokpan specificatie:

Inductie wokpan met unieke Pro-platinum binnenzijde "for professional use"
Inductie wokpan lichtgewicht uitvoering
Inductie wokpan buitenkant: roestvrij staal, glans
Inductie wokpan binnenkant: teflon, anti-kleeflaag
Inductie wokpan deksel met stoomgaatje
Inductie wokpan inhoud: 4 liter
Inductie wokpan buitendiameter: Ø 32 cm
Inductie wokpan bodem van 18 cm.
Inductie wokpan geschikt voor zones van "14 cm. t/m 22 cm."

Inductie wokpan gewicht 2 kg.

Er zijn meerdere soorten inductie wokpan, er is een inductie wokpan zonder steel, een inductie wokpan met steel. Ook is er gietijzeren inductie wokpan.

Zoekt U Een Goede Inductie Wokpan Aanbieding? Klik Dan Hier Om Naar Een Inductiepannen Specialty Winkel Te Gaan.

onestopkeukenshop

KLIK HIERONDER VOOR INDUCTIEPANNEN AANBIEDINGEN

inductiepannen


LEES MEER OVER...

Inductiepannen