Inductie Fluitketel - Supersnel Water Koken

Vraag Hiernaast Mijn Speciale Inductiepannen Rapport Aan Vol Met Tips En Aankoop- En Gebruiks Adviezen.

inductie fluitketelWist u dat de inductie fluitketel veel sneller is dan een waterkoker? Wij hebben het getest met 2 mokken water. Het resultaat was verbluffend: de waterkoker deed er 1:09 minuut over en de inductie fluitketel slechts 25 seconden!

Bij veel kopjes thee en soep bespaart dat toch heel veel tijd en energie.

 

Waarom een inductie fluitketel?

Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat u een echte inductie fluitketel neemt. Deze heeft namelijk een echte metalen sandwichbodem die de warmte super goed en super snel geleid, zodat het water snel aan de kook komt. Of een inductie fluitketel een echte metalen bodem heeft, test u eenvoudig door er een magneetje tegenaan te houden.

Bedenk ook dat de meeste inductie fluitketels ook goed op andere warmtebronnen gebruikt kunnen worden en hun supergeleidende eigenschappen ook daar zeer goed tot hun recht komen. Zo snel als op een echte inductiekookplaat zal het echter nooit gaan.

Hoe een inductie fluitketel kopen?

Wij adviseren u om een echte inductie fluitketel van een goede kwaliteit te kopen. Wij adviseren onder andere de fluitketels van Fissler of van WMF. Koop in ieder geval een fluitketel van een zware RVS kwaliteit.

Klik hier om naar een selectie van kwaliteits inductie fluitketels te gaan. Deze fluitketels zijn ontwikkeld en getest voor inductie.

Heeft u vragen over de aanschaf van een inductie fluitketel, stel deze dan hier en ik zal deze persoonlijk beantwoorden. Klik Hier Om Uw Vraag Te Stellen.

Naast uw vragen over inductie fluitketels kunt u hier ook uw vragen stellen over alle inductiepannen en over inductiekookplaten.

pannenwinkel

KLIK HIERONDER VOOR INDUCTIEPANNEN AANBIEDINGEN

inductiepannen


LEES MEER OVER...

Inductiepannen